Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları tasarruf kayranına gereğince, rengine bakarak evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan model sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan faik başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rakiplik gibi faktörlere bandajlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha etkili bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın merdivenleri yangın ile alay malay baskın ve deprem gibi gayrı tabii afetlerdede kullanılabilir olması dolayısıyla titizlikle korunmalıdır.

Antrparantez, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm alım satımi dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda bulunan yangın çıkış baplarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin özümlemeı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlamlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Mono blok gövde örgüsı cenah sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin bâtıninden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine destelanması ile sağlamlanmaktadır.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı dâhilin insanların dumandan zehirlenmesine mânia olan müstacel manzara kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı parçalanmamış kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve anne kapıların taçı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın karınindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Sertifikasız yangın bapları da yaraşıklı maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları karınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir alternatif sunar.

Report this wiki page