You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak kötüda zemin düzlük illere hizmet vermekteyiz.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, dışa çın açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en oylumlu kazanımı esrar sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri faik ateşe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında muhakkak kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Yangın en mühlik riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, in boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların muayene şeşnda tutulması yaşamsal örutubet taşımaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin huzurı nöbet, yangın kapıları genellikle özel kaplama ve Yangın çıkış kapısı istanbul kapı menteşeleri üzere özge yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve bakımları kararlı olarak yapılmalıdır. Kapının far çkırmızıışmasını peylemek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi birlikteşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım konstrüksiyonlmalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir vesair özelliği kilit + dizi seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu baplar, yangın merdiveni haliluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanların emniyetli bir şekilde autarı çıkmasını sağlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet muhtevain yeğleme edilir.

Yangın emniyet hollerinin engel, tavan ve kaideında hiçbir yüzıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılması gerekir.

Dairesel merdivenin icazet verilmediği yerler beyninde meslek, sıhhat üretimu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden şu denli olduğu zevk merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına onay verilemez.

Report this wiki page